20% korting op de Intro Box

Betaling & Verzending

Betaling:

Wij aanvaarden verscheidene betaalmethodes, hieronder vindt u de volledige lijst:

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • iDEAL
  • PayPal

Wij rekenen geen extra kosten aan.

Verzending:

Wij leveren diepgevroren in heel België aan huis via onze koerier, en dit CO2-neutraal! Je kan bestellen vanaf een minimumbedrag van €45. Omdat het levering van diepvriesvoeding betreft, rekenen wij steeds een klein deel van de verzendingskost (€6,99) door. Het merendeel van de kosten nemen wij echter op ons. Door standaard een deel door te rekenen aan de klant, kunnen wij de prijs drukken op de gerechten. Dit vinden wij eerlijker dan voor hogere maaltijdprijzen te kiezen in combinatie met gratis verzendingskosten. Dit zou de klant tenslotte duurder uitkomen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos af te halen (optie beschikbaar bij check-out). Na jouw bestelling nemen wij spoedig contact met je op via e-mail om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan meestal al vanaf de volgende dag. Het afhaalpunt bevindt zich in de Meenselstraat 107, 3211 Binkom (Vlaams-Brabant). Parkeren kan gewoon op de oprit (woonhuis).

Let op:

 • de leverdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont:
 • feestdagen worden beschouwd als zondagen. Dit wilt zeggen dat op deze dagen geen bestellingen worden afgehaald door de koerier voor leveringen, en de levering eventueel vertraging kan hebben.

 

levergebied

 

Groene zone: leveringen op woensdagvrijdag en zaterdag. Bekijk onderstaand schema om te weten te komen wanneer jouw bestelling wordt geleverd:

    - Bestelling geplaatst tussen donderdag 18u en maandag 18u: levering op              woensdag

    - Bestelling geplaatst tussen maandag 18u en woensdag 18u: levering op              vrijdag

    - Bestelling geplaatst tussen woensdag 18u en donderdag 18u: levering op            zaterdag.

Je kan ook steeds op elk moment een bestelling plaatsen en jouw voorkeur van leveringsmoment bij de opmerkingen plaatsen. Zo hoef je je geen zorgen et maken over wanneer je jouw bestelling precies dient te plaatsen!

Rode zone: leveringen enkel op vrijdag. Om tijdig jouw bestelling te ontvangen, dien je je bestelling ten laatste op woensdagavond te plaatsen voor 18u. Latere bestellingen worden voor de volgende week gerekend.

Let op: voor de levering dient je thuis te zijn. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Indien je niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met je op om een afspraak te maken. Hiervoor dient je jouw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Indien je bij de derde leveringspoging niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Retour:

Wij aanvaarden helaas geen retourverzendingen omdat het diepvriesvoeding betreft. Uiteraard kan u bij klachten omtrent uw bestelling ons steeds contacteren via info@catchaveg.be.