INTRO BOX AAN 30% KORTING - OOK MIX & MATCH KORTINGEN!

Betaling & Verzending

Betaling:

Wij aanvaarden verscheidene betaalmethodes, hieronder vindt u de volledige lijst:

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • iDEAL
  • PayPal

Wij rekenen geen extra kosten aan.

Verzending:

Wij leveren diepgevroren in heel België aan huis via onze koerier, en dit CO2-neutraal! Je kan bestellen vanaf een minimumbedrag van €39. Omdat het levering van diepvriesvoeding betreft, rekenen wij steeds een klein deel van de verzendingskost (€5,99) door. Het merendeel van de kosten nemen wij echter op ons. Door standaard een deel door te rekenen aan de klant, kunnen wij de prijs drukken op de gerechten. Dit vinden wij eerlijker dan voor hogere maaltijdprijzen te kiezen in combinatie met gratis verzendingskosten. Dit zou de klant tenslotte duurder uitkomen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos af te halen (optie beschikbaar bij checkout). Na jouw bestelling nemen wij spoedig contact met je op via e-mail om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan meestal al vanaf de volgende dag. Het afhaalpunt bevindt zich in de Meenselstraat 107, 3211 Binkom (Vlaams-Brabant). Parkeren kan gewoon op de oprit (woonhuis).

Let op:

 • de leverdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont:
 • feestdagen worden beschouwd als zondagen. Dit wilt zeggen dat op deze dagen geen bestellingen worden afgehaald door de koerier voor leveringen, en de leveringsduur dus een dag extra in beslag zal nemen.

 

levergebied

 

- Groene zone: leveringen van maandag t.e.m. zaterdag. Uw bestelling wordt 2 dagen na uw geplaatste bestelling geleverd bij bestellingen geplaatst vóór 18u. Bestelt u bijvoorbeeld op maandag vóór 18u, dan krijgt u uw bestelling woensdag. Bestelt u bv. op maandag nà 18u, wordt uw bestelling donderdag geleverd.

Rode zone: leveringen enkel op dinsdag en vrijdag. Bestellingen geplaatst vanaf woensdag nà 18u t.e.m. zondag vóór 18u worden dinsdag geleverd. Bestellingen geplaatst vanaf zondag nà 18u t.e.m. woensdag vóór 18u worden zaterdag geleverd. 

Voor de levering dient u thuis te zijn. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Indien u niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met u op om een afspraak te maken. Hiervoor dient u uw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Indien je bij de derde leveringspoging niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Retour:

Wij aanvaarden helaas geen retourverzendingen omdat het diepvriesvoeding betreft. Uiteraard kan u bij klachten omtrent uw bestelling ons steeds contacteren via info@catchaveg.be.