Betaling & Verzending

Verzending:

Wij leveren diepgevroren in heel België aan huis via onze koerier, en dit CO2-neutraal! Je kan bestellen vanaf een minimumbedrag van €45. Omdat het levering van diepvriesvoeding betreft, rekenen wij steeds een klein deel van de verzendingskost (€6,99) door. Het merendeel van de kosten nemen wij echter op ons. Door standaard een deel door te rekenen aan de klant, kunnen wij de prijs drukken op de gerechten. Dit vinden wij eerlijker dan voor hogere maaltijdprijzen te kiezen in combinatie met gratis verzendingskosten. Dit zou de klant tenslotte duurder uitkomen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos af te halen (optie beschikbaar bij check-out). Na jouw bestelling nemen wij spoedig contact met je op via e-mail om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan meestal al vanaf de volgende dag. Het afhaalpunt bevindt zich in de Meenselstraat 107, 3211 Binkom (Vlaams-Brabant). Parkeren kan gewoon op de oprit (woonhuis).

Let op:

 • De leverdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont.
 • Feestdagen worden beschouwd als zondagen dus geen levering op 25/12 en 1/1.
  Daarnaast worden er bij ons geen bestellingen opgehaald door de koerier op 23/12, 24/12, 30/12 en 31/12 waardoor de levering van uw bestelling eventueel vertraging kan oplopen.
 • Beperkte levering op 24/12 en 31/12. We raden ten zeerste aan om ruim op tijd te bestellen want we kunnen voor deze drukke periode geen correcte levering garanderen. We overlopen even de levermomenten voor de feestdagen:
  • maandag 19 december (uitzonderlijk)
  • woensdag 21 december
  • vrijdag 23 december
  • zaterdag 24 december (beperkt, niet aangeraden)
  • woensdag 28 december
  • vrijdag 30 december
  • zaterdag 31 december (beperkt, niet aangeraden)

 

levergebied

 

Groene zone: leveringen op woensdagvrijdag en zaterdag. Bekijk onderstaand schema om te weten te komen wanneer jouw bestelling wordt geleverd:

    - Bestelling geplaatst tussen donderdag 18u en maandag 18u: levering op             woensdag

    - Bestelling geplaatst tussen maandag 18u en woensdag 18u: levering op              vrijdag

    - Bestelling geplaatst tussen woensdag 18u en donderdag 18u: levering op          zaterdag.

FEESTDAGEN: Week van 19-25 december:

   - Bestellingen geplaatst tussen donderdag 15/12 18u en vrijdag 16/12 18u:           levering op maandag 19/12

   - Bestelling geplaatst tussen vrijdag 16/12 18u en maandag 19/12 18u:                 levering op woensdag 21/12

   - Bestelling geplaatst tussen maandag 19/12 18u en woensdag 21/12 23u:           levering op vrijdag 23/12

Je kan ook steeds op elk moment een bestelling plaatsen en jouw voorkeur van mogelijke leveringsdagen bij de opmerkingen plaatsen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je jouw bestelling precies dient te plaatsen!

Rode zone: leveringen enkel op vrijdag. Om tijdig jouw bestelling te ontvangen, dien je je bestelling ten laatste op woensdagavond te plaatsen voor 18u. Latere bestellingen worden voor de volgende week gerekend.

Let op: 

Je dient thuis te zijn om de bestelling te ontvangen bij levering. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. DPD stuurt kort vóór de levering een email met het verwachte leveringsmoment (tijdslot van 1 uur).
Indien je niet thuis bent bij de eerste leveringspoging zal de koerier automatisch op de eerstvolgende dag nogmaals proberen te leveren. Het is ook mogelijk dat de koerier je alsnog belt om een afspraak te maken, dit hangt echter af van de chauffeur. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Indien je bij de derde leveringspoging niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. 

Retour:

Wij aanvaarden helaas geen retourverzendingen omdat het diepvriesvoeding betreft. Uiteraard kan u bij klachten omtrent uw bestelling ons steeds contacteren via info@catchaveg.be.

Betaling:

Wij aanvaarden verscheidene betaalmethodes, hieronder vindt u de volledige lijst:

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • iDEAL
  • PayPal

Wij rekenen geen extra kosten aan.