Ons kerstmenu is beschikbaar!

Hoe werkt het?

Wil je heerlijke, vegan maaltijden uitproberen, maar weet je niet hoe? Of heb je geen tijd om te koken? Laat het koken dan maar aan ons over! Bijna een decennium lang zijn wij bezig met klassieke gerechten te veganizen, zonder in te boeten aan smaak of eiwit-inname. Jouw gerechten worden zorgvuldig bereid, waarvan de nutriënten en smaak behouden worden door middel van blast-freezing. Door te werken met ingevroren voeding, kan je je gerechten tevens minstens een halfjaar in de diepvriezer bewaren!
Zorgeloos smullen van onze gerechten op jouw tempo! Opwarmen kan je bij voorkeur in de microgolfoven doen.

Geniet bovendien van onze permanente mix & match kortingen (bovenop individuele kortingen) en ontvang bij een bestelling van 6 maaltijden 5% korting, bij 8 maaltijden 10% korting en vanaf 10 maaltijden zelfs 15% korting!

Tip: ontdek al onze gerechten met onze Intro Box!

Wij leveren diepgevroren in heel België aan huis via onze koerier, en dit CO2-neutraal! Je kan al bestellen vanaf een minimumbedrag van €45. Omdat het levering van diepvriesvoeding betreft, rekenen wij steeds een klein deel van de verzendingskost (€6,99) door. Het merendeel van de kosten nemen wij echter op ons. Door standaard een deel door te rekenen aan de klant, kunnen wij de prijs drukken op de gerechten. Dit vinden wij eerlijker dan voor hogere maaltijdprijzen te kiezen in combinatie met gratis verzendingskosten. Dit zou de klant tenslotte duurder uitkomen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos af te halen (optie beschikbaar bij check-out). Na jouw bestelling nemen wij spoedig contact met je op via e-mail om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan meestal al vanaf de volgende dag. Het afhaalpunt bevindt zich in de Meenselstraat 107, 3211 Binkom (Vlaams-Brabant). Parkeren kan gewoon op de oprit (woonhuis).

Let op: 

  • de leverdagen zijn afhankelijk van de regio waarin je woont:
  • feestdagen worden beschouwd als zondagen. Dit wilt zeggen dat op deze dagen geen bestellingen worden afgehaald door de koerier voor leveringen, en de levering dus eventueel vertraging zal oplopen.

levergebied

- Groene zone: leveringen op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk onderstaand schema om te weten te komen wanneer jouw bestelling wordt geleverd:

    - Bestelling geplaatst tussen donderdag 18u en maandag 18u: levering op woensdag

    - Bestelling geplaatst tussen maandag 18u en woensdag 18u: levering op vrijdag

    - Bestelling geplaatst tussen woensdag 18u en donderdag 18u: levering op zaterdag.

Je kan ook steeds op elk moment een bestelling plaatsen en jouw voorkeur van leveringsmoment bij de opmerkingen plaatsen. Zo hoef je je geen zorgen et maken over wanneer je jouw bestelling precies dient te plaatsen!

Let op: voor leveringen dien je thuis te zijn en deze gebeuren tussen 8u en 17u. Indien je niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met jou op om een afspraak te maken voor de volgende dag. Hiervoor dien je jouw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Dit betreffen gewoonlijk opeenvolgende dagen (behalve zondag)! Indien je bij de derde leveringspoging niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Rode zone: leveringen enkel op vrijdagOm tijdig jouw bestelling te ontvangen, dien je je bestelling ten laatste op woensdagavond te plaatsen voor 18u. Latere bestellingen worden voor de volgende week gerekend.

Let op: voor een bestelling aan te nemen dien je thuis te zijn. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Indien je niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met je op om een afspraak te maken. Hiervoor dien je jouw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Dit betreffen gewoonlijk opeenvolgende dagen (behalve zondag)! Indien je bij de derde leveringspogingen niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Retour:

Wij aanvaarden helaas geen retourverzendingen omdat het diepvriesvoeding betreft. Uiteraard kan je bij klachten omtrent uw bestelling ons steeds contacteren via info@catchaveg.be.