INTRO BOX AAN 30% KORTING - OOK MIX & MATCH KORTINGEN!

Hoe werkt het?

Wil je heerlijke, vegan maaltijden uitproberen, maar weet je niet hoe? Of heb je geen tijd om te koken? Laat het koken dan maar aan ons over! Bijna een decennium lang zijn wij bezig met klassieke gerechten te veganizen, zonder in te boeten aan smaak of eiwit-inname. Jouw gerechten worden zorgvuldig bereid, waarvan de nutriënten en smaak behouden worden door middel van blast-freezing. Door te werken met ingevroren voeding, kan je je gerechten tevens minstens een halfjaar in de diepvriezer bewaren!
Zorgeloos smullen van onze gerechten op jouw tempo! Opwarmen kan je bij voorkeur in de microgolfoven doen.

Geniet bovendien van onze permanente kortingen en ontvang bij een bestelling van 5 maaltijden 5% korting, bij 7 maaltijden 10% korting en vanaf 9 maaltijden zelfs 15% korting!

Tip: ontdek al onze gerechten met onze Intro Box!

Wij leveren diepgevroren in heel België aan huis via DPD, en dit CO2-neutraal! Je kan al bestellen vanaf een minimumbedrag van €39. Omdat het levering van diepvriesvoeding betreft, rekenen wij steeds een klein deel van de verzendingskost (€5,99) door. Het merendeel van de kosten nemen wij echter op ons. Door standaard een deel door te rekenen aan de klant, kunnen wij de prijs drukken op de gerechten. Dit vinden wij eerlijker dan voor hogere maaltijdprijzen te kiezen in combinatie met gratis verzendingskosten. Dit zou de klant tenslotte duurder uitkomen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos af te halen (optie beschikbaar bij checkout). Na jouw bestelling nemen wij spoedig contact met je op via e-mail om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan meestal al vanaf de volgende dag. Het afhaalpunt bevindt zich in de Meenselstraat 107, 3211 Binkom (Vlaams-Brabant). Parkeren kan gewoon op de oprit (woonhuis).

Let op: 

  • de leverdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont:
  • feestdagen worden beschouwd als zondagen. Dit wilt zeggen dat op deze dagen geen bestellingen worden afgehaald door de koerier voor leveringen, en de levering dus een dag vertraging zal oplopen.

levergebied

- Groene zone: leveringen van maandag t.e.m. zaterdag. Uw bestelling wordt 2 dagen na uw geplaatste bestelling geleverd bij bestellingen geplaatst vóór 18u. Bestelt u bijvoorbeeld op maandag vóór 18u, dan krijgt u uw bestelling woensdag. Bestelt u bv. op maandag nà 18u, wordt uw bestelling donderdag geleverd. Hiervoor dient u thuis te zijn. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Indien u niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met u op om een afspraak te maken voor de volgende dag. Hiervoor dient u uw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Indien je bij de derde leveringspoging niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Rode zone: leveringen enkel op dinsdag en vrijdag. Bestellingen geplaatst vanaf woensdag nà 18u t.e.m. zondag vóór 18u worden dinsdag geleverd. Bestellingen geplaatst vanaf zondag nà 18u t.e.m. woensdag vóór 18u worden zaterdag geleverd. Hiervoor dient u thuis te zijn. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Indien u niet thuis bent bij de eerste leveringspoging, neemt de koerier contact met u op om een afspraak te maken. Hiervoor dient u uw telefoongegevens in te vullen. Omdat het diepvrieswaren betreft, is er geen mogelijkheid om dit bij de buur of op een veilige plaats af te zetten. Houd hier a.u.b. rekening mee. De koerier zal tot driemaal toe trachten te leveren. Indien je bij de derde leveringspogingen niet thuis bent om het pakket aan te nemen en de levering hierdoor niet kan plaatsvinden, worden de verzendingskosten niet terugbetaald.

Retour:

Wij aanvaarden helaas geen retourverzendingen omdat het diepvriesvoeding betreft. Uiteraard kan u bij klachten omtrent uw bestelling ons steeds contacteren via info@catchaveg.be.