Hoe werkt het?

Wil je heerlijke, vegan maaltijden uitproberen, maar weet je niet hoe? Of heb je geen tijd om te koken? Laat het koken dan maar aan ons over! Bijna een decennium lang zijn wij bezig met klassieke gerechten te veganizen, zonder in te boeten aan smaak of eiwit-inname!

Jouw gerechten worden zorgvuldig bereid, waarvan de nutriënten en smaak optimaal behouden worden door middel van blast-freezing. Door te werken met ingevroren voeding, kan je je gerechten tevens minstens een halfjaar in de diepvriezer bewaren!
Zorgeloos smullen van onze gerechten op jouw tempo! Opwarmen kan je bij voorkeur in de microgolfoven doen. Voor de meeste gerechten is het voldoende om deze voor een 7-8 minuten op te warmen op 800-1000 watt. De instructies voor een optimaal resultaat staan steeds vermeld op de achterzijde.

Geniet bovendien van onze permanente mix & match kortingen (bovenop individuele kortingen indien beschikbaar) en ontvang bij een bestelling van 10 maaltijden 5% korting en vanaf 15 maaltijden zelfs 10% korting!

Tip: ontdek al onze gerechten met onze Intro Box!